Komplett skatterådgivning

Komplett skatterådgivning

Kontakta oss

Karriär

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade personer som tror att de passar hos oss. Oavsett om du är erfaren jurist eller student kan du alltid skicka in en intresseanmälan eller ta kontakt med oss!

Lediga tjänster på Svalner

Svalner är en av Sveriges största oberoende skatterådgivningsbyråer med ett heltäckande tjänsteutbud inom skatterätt. Vår verksamhet, bestående av cirka 40 medarbetare, är uppdelad i följande tjänsteområden: företagsbeskattning, individbeskattning och indirekta skatter med specialistkompetenser inom bl.a. fastigheter, fåmansföretag, bank- och finans, M&A, private equity, transfer pricing, tull och moms. Byrån tillhör ett internationellt nätverk som ger oss möjlighet att assistera våra klienter i mer än 100 länder.


Svalner söker Skattejurist inom M&A

Är du intresserad av att jobba på Svalner i framtiden?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade personer som tror att de passar hos oss. Oavsett om du är erfaren jurist eller student kan du alltid skicka in en intresseanmälan eller ta kontakt med oss

 

För tjänster med inriktning mot moms och annan indirekt skatt:

 

För tjänster med inriktning mot inkomstskatteområdet:

Stina Nilsson började som uppsatspraktikant,
idag arbetar hon på Svalner!

 

Stina Nilsson

Jag valde att läsa en fördjupningskurs i moms i slutet på min juristutbildning. Seminarierna leddes av externa yrkesverksamma momsjurister, varav en var partnern Mattias Fri från Svalner. I anslutning till att jag skulle söka uppsatspraktik besökte jag Svalners monter på kontaktdagen. Redan samma dag skrev jag en ansökan och blev kort därefter erbjuden en praktikplats på Svalners momsavdelning.

Läs mer

Vill du också skriva uppsats hos oss?

Om du vill veta mer om möjligheterna att söka uppsatspraktik hos Svalner får du gärna kontakta;