Fredrik Berndt ny partner på Svalner med fokus på skatteprocesser

Svalner förstärker med ny partner med fokus på skatteprocesser.

Genom rekryteringen av Fredrik Berndt befäster Svalner ytterligare sin position som den ledande oberoende skatterådgivaren samtidigt som företagets spetskompetens inom processföring och rådgivning i samband med skatteprocesser blir ännu vassare.

Omfattande erfarenhet av skatteprocesser

– Svalner har under sommaren 2016 rekryterat den tidigare advokaten Fredrik Berndt. Fredrik kommer närmast från Mannheimer Swartling Advokatbyrå där han under nio år arbetat med främst skatteprocesser men även transaktionsrelaterad skatterådgivning. Fredrik har under de senaste åren varit involverad i flera av Sveriges mest uppmärksammade skatteprocesser och kommer med sin specialistkompetens och erfarenhet att vara ett välkommet tillskott till vår verksamhet som nu består av mer än 40 skattejurister berättar Viktor Sandberg, Managing Partner, Svalner.

Ser fram emot att arbeta hos en av branschledarna på skatteområdet

– Det känns spännande att efter en tid på Sveriges största advokatbyrå gå till ett företag som fokuserar på det område där jag är verksam. Svalner är den största oberoende skatterådgivaren i Sverige och har en stark position i marknaden samtidigt som företaget fortsätter att utvecklas och expandera. Jag och mitt team kommer att arbeta tillsammans med andra specialister på företaget med målet att ge våra klienter bästa möjliga stöd i samband med processer och relaterade frågor. Jag hoppas även att min erfarenhet från advokatbyrån visar sig användbar inom den andra rådgivning som firman tillhandahåller, säger Fredrik Berndt.