Robert Tranquilli ny partner på Svalner

Svalner förstärker med ny partner och kraft med fokus på transaktioner.

Genom rekryteringen av Robert Tranquilli stärker Svalner sin position som heltäckande och oberoende skatterådgivare samtidigt som företagets spetskompetens inom framförallt transaktionsrelaterad skatterådgivning blir ännu vassare.

Omfattande erfarenhet av transaktionsrelaterad skatterådgivning

– Svalner har under året rekryterat och fått en ny delägare i Robert Tranquilli. Robert kommer närmast från positionen som skattechef på Investor där han under sex år byggt upp en skattefunktion. Dessförinnan var Robert verksam som skatterådgivare vid revisionsbyrån PwC. Robert har omfattande erfarenhet av transaktionsrelaterad skatterådgivning och strukturering i samband med LBOs samt en unik insyn i affärsområden Private Equity och Venture Capital, inte minst från sitt arbete på Investor, berättar Viktor Sandberg, Managing Partner, Svalner.

Spännande att använda mina erfarenheter som skattechef i rollen som rådgivare

– Det känns spännande att efter en tid som skattechef gå tillbaka till rådgivarsidan där jag började. Svalner har etablerat sig som en av de ledande skatterådgivarna och jag ansluter i en tid av fortsatt expansion, vilket känns utmanande. Som Viktor berättar tar jag ansvaret över den fördjupade transaktionssatsningen inom Svalner, vilket givet min bakgrund känns som ett naturligt steg. Hoppas även att jag med min erfarenhet och kunskap ”från insidan” kommer att ha en konkurrenskraftig edge i rådgivningen, säger Robert Tranquilli.

 

För mer information och eventuella frågor, vänligen kontakta;