Svalner rekryterar John Hovsenius som ny partner inom transaction services

Genom att i oktober 2019 lansera ett team inom transaction services blev Svalner Sveriges första oberoende rådgivare med ett integrerat erbjudande inom finansiella och skatterelaterade transaktionstjänster.

Nu gör Svalner ytterligare en strategisk rekrytering inom transaction services genom att John Hovsenius ansluter som partner. John har lång transaktionserfarenhet och kommer senast från en roll som partner och ansvarig för transaction services på en av de större revisionsbyråerna.

– Den här rekryteringen stärker vårt transaction services team med ytterligare en skicklig, erfaren och driven partner, säger Viktor Sandberg, Managing Partner. John kommer med ett viktigt bidrag med sin långa erfarenhet av transaktioner och sitt stora nätverk, fortsätter Viktor Sandberg.

Svalners finansiella transaktionsteam består nu av sex medarbetare och ytterligare fyra nyrekryteringar kommer att ansluta efter årsskiftet. Satsningen har redan visat sig vara lyckosam och många av våra klienter som tidigare har saknat möjligheten att erhålla finansiell transaktionsrådgivning tillsammans med den skatterelaterade rådgivningen är tillfredsställda över att möjligheten nu öppnat sig, säger Viktor Sandberg.

– Svalners satsning är fantastiskt spännande och jag tror den ligger helt rätt i tiden inte minst med tanke på att de regulatoriska kraven kommer fortsätta att öka efterfrågan på rådgivare som är helt oberoende från revisionsverksamhet. Jag tilltalas av Svalners klientfokuserade approach och hoppas kunna vara med och ytterligare bidra till det redan starka varumärket, säger John Hovsenius.

För ytterligare information kontakta: