Svalner rekryterar starkt team inom finansiell transaktionsrådgivning

Svalner är en full-servicebyrå som erbjuder heltäckande tjänster inom skatterådgivning med ett fokus på transaktioner. Byrån stärker nu även sitt transaktionserbjudande genom att addera affärsområdet finansiell transaktionsrådgivning.

– Vi utvecklar vår verksamhet och komplettera vår skatterådgivning med finansiell rådgivning i samband med transaktioner. Vi etablerar en funktion benämnd ”transaction services” som omfattar både skatt och finansiell transaktionsrådgivning och kommer därmed att utmana revisionsbyråernas monopolställning inom detta område. Utöver skatt erbjuder vi nu finansiell due diligence, värdering och andra transaktionsrelaterade finansiella tjänster. Vårt erbjudande inom skatt och finansiella tjänster i kombination med vårt oberoende ger oss en unik ställning på den svenska och nordiska marknaden säger Viktor Sandberg, Managing Partner.

– Jag är väldigt imponerad av den resa som Svalner har gjort hittills och det ska bli spännande och utmanande att få vara med på denna satsning, säger David Klingberg som går in som Partner och ansvarig för satsningen på Svalner. David har lång transaktionserfarenhet som senior rådgivare och kommer närmast från en av de större revisionsbyråerna. Med David har Svalner rekryterat ytterligare fyra erfarna medarbetare.

Svalner har i och med lanseringen startat en intensiv rekryteringsprocess förklarar Viktor Sandberg vidare. – Vi ser en stark efterfrågan på oberoende transaktionstjänster från våra klienter och ser stor möjlighet för tillväxt de närmaste åren. Inom de närmaste sex månaderna ska vi rekrytera minst fem juniora medarbetare och över en tvåårshorisont avser vi rekrytera ytterligare 10–15 medarbetare inom satsningen transaction services med såväl finansiellt som skattemässigt fokus.

För ytterligare information kontakta: